9 Mayıs 2015 Cumartesi

Ash'in Charizard'ı Neden Başta Ash'i Dinlemiyordu?

Pokemon oyunlarında söyle bir şey vardır. Eğer yeterli rozetiniz yoksa belli bir level üstünde o pokemonu kontrol edemezsiniz. Heartgold ve Soulsilver oyunlarından örnek vermek gerekirse

1. Rozet = Level 20'e kadar dinler 
2. Rozet = Level 30'a kadar dinler
4. Rozet = Level 50'ye kadar dinler
6. Rozet = Level 70'e kadar dinler
8. Rozet = Level 100'e kadar dinler

Şimdi Charizard meselesine gelirsek Ash Charmander'ı vahşiyken yakalamıyor. Aslında Charmander'ın başka bir eğitmeni var ama o Charmander'ı terk edip kaçmış. Sonrasında Ash ile c Charmander dost oluyorlar ve Charmander eğitmeninin onu bırakıp kaçtığını anlıyor ve Ash'in takımına katılıyor. Yani kısacası Charmander bir eğitmenden başka bir eğitmene geçmiş oluyor trade etmek gibi.Ayrıca trade edilen pokemonlar normalden çok daha hızlı bir şekilde level atlar. Charmander'ın bu kadar hızlı Charizard olmasının da sebebi bu.

Yalnız Charizard Ash'i 8 rozeti olunca değil çok daha sonra ki bir zamanda dinliyor. Animede doğal olarak işler oyununda kilerden farklı işliyor.

BONUS
İşte bu da Charmander'ın eğitmeni olacak o uyuz tip bu tip kadar uyuz olduğum birini hatırlamıyorum. Küçükken bu bölümü izlerken  bu tipe ne gıcık olurdum anlatamam. Kafasında ki gözlükten ses tonu her şeyinden nefret ediyorum! 



               

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder